Bluboo Edge. Το νέο Phablet με μηδενικά περιθώρια σε προσφορά μέχρι 25 Νοεμβρίου
To Bluboo Edge είναι το πιο όμορφο Entry Level κινητό της αγοράς

Στο χορό των Edge-to-edge οθονών μπήκε και η Bluboo, η οποία με το Bluboo Edge μας παρουσιάζει τη δική της-entry level- πρόταση για μια συσκευή χωρίς περιθώρια.

Ο μεταλλικός σκελετός του Bluboo Edge κυρτώνει εντυπωσιακά τόσο στην πρόσοψη όσο και στο πίσω μέρος, με την πίσω κύρτωση να παρέχει περισσότερη άνεση στο κράτημα της συσκευής,και την αντίστοιχη κύρτωση μπροστά, να δίνει στην οθόνη τη δυνατότητα να την ακολουθήσει, και να προσφέρει την εντυπωσιακή ,χωρίς περιθώρια μπροστινή όψη.

Η οθόνη του νέου κινητού της Bluboo είναι κατασκευής Sharp και έχει διαγώνιο 5.5″ με ανάλυση HD , και 3D γυαλί Gorilla Glass 4.0 για αυξημένη αντοχή σε χαρακιές και μικροεκδορές.

Παρά το άκρως εντυπωσιακό εξωτερικό του, στην καρδιά του το Bluboo Edge δεν παύει να είναι..Entry Level, αφού η Κινέζικη εταιρία έχει επιλέξει τον Mediatek MT6737, με τη Mali T720 για τα γραφικά και 2GB RAM.

Η ενσωματωμένη μνήμη του Edge είναι 16GΒ, υπάρχει ομως και δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD χωρητικότητας εώς και 256GB.

Τόσο η μπροστά όσο και η πίσω κάμερα του νέου Bluboo, έχουν αισθητήρες της Sony, με 8MP μπροστά και 13MP πίσω.

Διπλα στην κεντρική κάμερα,στην πλάτη της συσκευής, θα βρείτε εκτός απο το διπλό LED Flash και έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών, ο οποίος μπορεί να μετρήσει τους παλμούς σας με ένα απλό άγγιγμα μερικών δευτερολέπτων.

H Bluboo μπαίνει στο Club των κατασκευαστών που προσπαθούν να απλοποιήσουν τον χειρισμό των Android συσκευών.

Έτσι αντί των τριών κλασσικών κουμπιών ελέγχου κάτω απο την οθόνη, θα βρείτε μόνο το Home Button, το οποίο λειτουργεί ως Home με το πάτημα.

Με ένα απλό άγγιγμα στο κουμπί, που εκτελεί διπλό ρόλο και ως Fingerprint Scanner, το χρησιμοποιείται ως Back, ενώ δυο απαλά πατήματα πάνω του αντιστοιχούν στο Menu Button.

Αποκτήστε το Bluboo Edge με 116€

Παρότι δεν βλέπω με κακό μάτι αυτές τις προσπάθειες, οι μέχρι τώρα υλοποιήσεις αυτής της ιδέας απο Lenovo, Meizu, Elephone και πλέον και της Bluboo δε μπορώ να πώ οτι με συγκινούν.

Το Bluboo Edge έχει δύο υποδοχές για SIM, η οποίες υποστηρίζουν και οι 2 σύνδεση σε 4G δίκτυα, με την B20 Band να περιλαμβάνεται στο εύρος λειτουργίας του.

Δυστυχώς, στο βωμό της πολύ όμορφης διπλής κύρτωσης, έχει θυσιαστεί το μέγεθος της μπαταρίας, αφού το Bluboo Edge είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία πολυμερών λιθίου με φορτίο 2600mAh.

Το καλό της υπόθεσης, είναι οτι ούτε η οθόνη, ούτε το υπόλοιπο hardware της συσκευής είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα, οπότε λογικά το 8:00-20:00 θα βγαίνει άνετα.

Το Bluboo Edge θα κυκλοφορήσει με το Android 6.0 προεγκατεστημένο, με τη διαδικασία των προπαραγγελιών του να τελειώνει στις 7 Δεκεμβρίου, οταν θα ξεκινήσουν και οι αποστολές.

Όσοι το προπαραγγείλετε μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου, θα χρειαστεί να ξοδέψετε $129.99 , δηλαδή 116€. Μετά απο αυτή την ημερομηνία, η τιμή θα πάρει και πάλι την ανηφόρα.

Το Bluboo Edge στα γρήγορα

To Edge, νομίζω οτι διεκδικεί άνετα τον τίτλο του πιο όμορφου Entry level Phablet, αλλα η τιμή του είναι τσουχτερή.

Ακόμα και στην προσφορά τα $129.99 τα θεωρώ μάλλον πολλά για το Hardware της συσκευής, η αλήθεια είναι ομως, οτι ίσως και να αξίζει να κάνετε μια μικρή υπέρβαση, αν το Design του κινητού παίζει σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας.

Επίσης, παρότι το υπόλοιπο hardware δεν θα προβληματίσουν κανένα, η μπαταρία ίσως αποδειχθεί deal Breaker σε περίπτωση που το λογισμικό της Google δεν κάνει σωστή διαχείριση.

Ομολογώ οτι σαν στυλ μου αρέσει αρκετά, και θα είναι μάλλον η πολυαναμενόμενη backup συσκευή που σκέφτομαι καιρό να πάρω, αλλα μάλλον θα περιμένω κάποιο Flash Sale.

Αποκτήστε το Bluboo Edge με 116€

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό