Google Chromecast 2 - Κάνε την απλή τηλεόραση Smart TV με λίγα ευρώ
Μην χάσετε την προσφορά του ChromeCast 2 από την Google, και παίξτε ταινίες, δείτε Youtube και άλλες διαδικτυακές πολυμεσικές υπηρεσίες, από τις μικρές οθόνες και τα αδύναμα ηχεία του κινητού, της ταμπλέτας ή και του υπολογιστή σας, στην τηλεόραση σε άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Το ChromeCast 2 διαθέτει τρεις εσωτερικές κεραίες Wi-Fi για άριστη και σταθερή συνδεσιμότητα ενώ δεν χρειάζεται να μάθετε τίποτα νέο. Η συσκευή έχει πολύ μικρό μέγεθος, συνδέεται με HDMI στην τηλεόραση και μέσω WIFI από το κινητό ή την ταμπλέτα σας (Android & iOS) το ελέγχετε ώστε να αναπαραχθεί το δικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόραση. Εσείς δίνετε απλά την εντολή και η συσκευή αναλαμβάνει την επικοινωνία με το διαδίκτυο και την αναπαραγωγή, μετατρέποντας έτσι οποιαδήποτε τηλεόραση σε Smart TV. 

Μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει πλήρες screen mirroring σε συσκευές Android, οι οποίες διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα. Ένα ικανότατο media player, μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης και ακρόασης από την Google, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή για λίγες ημέρες μόνο στα Crazysundays του e-shop.gr

Αν θέλεις να αποκτήσεις το Chromecast 2 στην προνομιακή τιμή των 40,9€, ακολούθησε το σύνδεσμο ►► Google ChromeCast 2

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό