Πως θα χρησιμοποιήσετε κάρτα SIM και SD Card στο ίδιο slot
Οδηγίες βήμα-βήμα, για κινητά που έχουν δεύτερο slot τόσο για SIM κάρτα όσο και για κάρτα μνήμης SD

Μια νέα σημαντική αλλαγή που έχουν υιοθετήσει στα τελευταία μοντέλα οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων (χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Huawei) είναι το γεγονός να διαθέτουν δεύτερο slot τόσο για SIM κάρτα όσο και για κάρτα μνήμης SD.

Πιο συγκεκριμένα για όσους δεν γνωρίζουν στην αγορά κυκλοφορούν Dual Sim Smartphone τα οποία υποστηρίζουν 2 SIM κάρτες κάτι που για πολλούς είναι αναγκαίο. Ωστόσο για λόγους οικονομίας το δεύτερο slot δέχεται ή κάρτα SIM ή SD. Για όσους λοιπόν έχουν στην κατοχή τους παρόμοιο κινητό τηλέφωνο και θέλουν να έχουν και 2 διαφορετικά νούμερα αλλά και δυνατότητα επιπλέον εξωτερικής μνήμης, αυτό το βίντεο θα τους λύσει τα χέρια.

Όπως θα δείτε μετά από μερικά προσεκτικά βήματα το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Στην ουσία αφαιρείτε προσεκτικά και πάντα μετά από δική σας ευθύνη μόνο το τσιπάκι της SIM και το κολλάτε στην κάρτα μνήμης. Αξίζει να το δοκιμάσετε, μιας και στην χειρότερη περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, είναι να χάσετε μια κάρτα SIM.

Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο…

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό