Τον έκανε… `νούμερο` στο Τwitter
Μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού Twitter διαδραματίστηκε με πρωταγωνιστή (και θύμα) τον γνωστό και μη εξαιρετέο Άδωνι Γεωργιάδη.

Αντιγράφουμε από το koutipandoras.gr:

Μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού Twitter διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης, με πρωταγωνιστή (και θύμα) τον γνωστό και μη εξαιρετέο Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, σε προχθεσινή ανάρτησή του στο Twitter έκανε αναφορά σε ένα τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού, με στίχους για κάποιον που είναι «άρχοντας της καρπαζιάς», «ψεύτης β’ διαλογής» και «τον γλεντάει το σύστημα».

«Για ποιον να είναι το τραγούδι;», αναρωτήθηκε περιπαικτικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,αφήνοντας να εννοηθεί πως οι στίχοι «φωτογραφίζουν» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Έλα όμως που ο ίδιος ο Σταμάτης Μορφονιός έχει άλλη άποψη!

Απαντώντας ο ίδιος στο tweet του Άδωνι Γεωργιάδη, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Αφού αναρωτιέσαι για ποιον το έγραψα θα σου πω. Καθρέφτες σίγουρα θα έχεις πολλούς κοντά σου. Κοιτάξου».

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό