Διάσημοι άρχισαν να τρώνε λεμόνια και να βιντεοσκοπούνε τις αντιδράσεις τους
Νέο challenge, για καλό σκοπό, που θέλει να μας ευαισθητοποιήσει

Στο «Lemon Face Challenge» οι συμμετέχοντες τρώνε μια φέτα λεμονιού, με σκοπό να καταγράψουν την αντίδρασή τους, να τη δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο και να προκαλέσουν κάποιον άλλο να κάνει το ίδιο.

Σύμφωνα με τη Washington Post, τη νέα ιντερνετική πρόκληση εμπνεύστηκε ένας οργανισμός που ονομάζεται Aubreigh’s Army, ο οποίος βοηθά στην καταπολέμηση του γλοιώματος εγκεφαλικού στελέχους (ή DIPG), ενός τύπου καρκίνου του εγκεφάλου επιθετικής μορφής. Πήρε το όνομα του από την 11χρονη Aubreigh Nicholas, που διαγνώστηκε με DIPG τον Σεπτέμβριο του 2017 και ελπίζει να συγκεντρώσει 45.000 ευρώ για τα ιατρικά της έξοδα.

Λένε οι ίδιοι: «Αυτό που πρέπει να ξέρετε για την Aubreigh είναι ότι, ενώ είναι καλή, συμπονετική και έχει εμμονή με τη χειροτεχνία και το χορό, είναι απτόητη! Η DIPG δεν θα σταματήσει αυτό το παιδί! Για να βεβαιωθούμε η μητέρα της και ο πατέρας της έχουν κάθε πόρο που χρειάζονται για να βάλουν τα γάντια του μποξ και να πολεμήσουν την ασθένεια, ζητάμε τη βοήθειά σας. Δώστε για το παιδί που πολεμάει με αυτήν την ασθένεια, για έναν φίλο που πάσχει από κάτι άλλο ή για να δείξετε ευγνωμοσύνη για την δική σας υγεία. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, ενταχθείτε στο στρατό μας!»

Ο προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου Νικ Σαμπάν ήταν από τους πρώτους που δέχτηκαν την πρόκληση

https://www.facebook.com/aubreighsarmy/videos/1840857439547861/

Ακολούθησαν οι Los Angeles Dodgers

https://www.facebook.com/7015758/videos/10105929865987891/

Και απλοί άνθρωποι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα challenge βοηθά στην ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση μιας ασθένειας. Η εκστρατεία «Ice Bucket Challenge» συγκέντρωσε 800.000 ευρώ για την καταπολέμηση της αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης (ALS) και οδήγησε στην ανακάλυψη ενός γονιδίου που φαίνεται να ευθύνεται για την ασθένεια.

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό