Ελληνική ταβέρνα στο Λονδίνο γίνεται διάσημη σαν η πιο βρώμικη στον κόσμο
Όλο το ζωικό βασίλειο και τις εκκρίσεις του βρήκαν οι υγειονομικές αρχές σε ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με όνομα (τι άλλο;) Zorba’s.

Για την ακρίβεια, οι αρμόδιες αρχές μπούκαραν στο εστιατόριο του 60χρονου Παύλου Πίττα για να βρουν αυγά κατσαρίδας στην κουζίνα, μύγες σε δοχείο με ταχίνι, ωμό κρέας στο πάτωμα, καθώς και περιττώματα και τρίχες αρουραίων στον εξοπλισμό, στα δοχεία τροφίμων και στις τουαλέτες των πελατών. Έλειπαν, επίσης, οι ετικέτες με την ημερομηνία λήξης, ενώ η κιμαδομηχανή ήταν πασαλειμμένη με σκατά ποντικιών.

Στο δικαστήριο ο Παύλος Πίττας παραδέχτηκε ότι το εστιατόριο ήταν «ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση», ενώ του απαγορεύτηκε δια παντός να διοικήσει ξανά εστιατόριο. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν της τάξης των 12.800 λιρών, αφού απέτυχε τέσσερις φορές να προσαρμοστεί στην ισχύουσα νομοθεσία.

Το εστιατόριο είχε ήδη ανακηρυχθεί από το TripAdvisor ως το πιο βρώμικο του κόσμου, αφού οι χρήστες του χάρισαν τη χειρότερη δυνατή βαθμολογία με κριτικές όπως «ένα απαίσιο και επικίνδυνο μέρος για να φας».

Μερικές από τις διθυραμβικές κριτικές:

Διαβάζοντας τις κριτικές στο TripAdvisor παρατηρύμε ότι για την απαράδεκτη κατάσταση στο Zorba’s δεν φαίνεται να συμφωνούν όλοι. Όπως αυτή η κυρία από την Βιρτζίνια βρήκε το μαγαζί αντιπροσωπευτικό της ελληνικής κουζίνας, πιθανώς είχε απολαύσει κάτι αντίστοιχο σε κάποια επίσκεψή της σε ελληνικά νησιά.

Πηγή

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό