«Ο Τροχός της Τύχης», «Ραντεβού στα Τυφλά», «Κόντρες». Δημοφιλή τηλεπαιχνίδια των 90’ς που μοίραζαν χιλιάρικα και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό.
Δεν τυχαίο ότι τα περισσότερα παιχνίδια που προβάλλονται σήμερα είναι «remake» των παλαιών.

Την δεκαετία του ’90 στην ελληνική τηλεόραση, τα τηλεπαιχνίδια ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού. Τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν πάντα πολύ ανεβασμένα και ο κόσμος διασκέδαζε από το σπίτι του κάθε απόγευμα, ξέγνοιαστα.

Σημαντικό κίνητρο για την υψηλή συμμετοχή του κόσμου, ήταν τα δώρα, αλλά και τα μετρητά που μοίραζε κάθε εκπομπή. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Αντρέα Μικρούτσικο στο «Μεγάλο Παζάρι», να μετράει τα πεντοχίλιαρα με μια ανάσα, προσπαθώντας να «εξαγοράσει» την τελική απόφαση του παίκτη ανάμεσα στο «κουτί» και την «κουρτίνα»…

Γιώργος Πολυχρονίου και η Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα

Αυτοκίνητα, μετρητά, ολόκληρα νοικοκυριά είχαν μοιρασθεί σε εκατοντάδες συμμετέχοντες, κορυφώνοντας παράλληλα και την αγωνία του κόσμου από το σπίτι.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως η δεκαετία του ’90 αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και στήριξε τις επιλογές των καναλιών. Δεν τυχαίο ότι τα περισσότερα παιχνίδια που προβάλλονται σήμερα είναι «remake» των παλαιών. Ας θυμηθούμε κάποια από τα πιο αγαπημένα:

«Ραντεβού στα Τυφλά»

«Το Μεγάλο Παζάρι»

«Mega Banca»

«O Tροχός της Τύχης»

«Ρουκ-Ζουκ»

«Κόντρες»

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό