Πού βρίσκονται σήμερα οι τραγουδιστές των μουσικών talent show;
Πρόκειται για πρόσωπα που είχαν γίνει πολύ γνωστά, είχαν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, που όμως σήμερα δεν γνωρίζει κανείς που είναι και με τι ασχολούνται.

Πρόκειται για τραγουδιστές που πήραν μέρος σε reality παιχνίδια και έγιναν γνωστοί, μάλιστα για κάποιο διάστημα ήταν περιζήτητοι.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες των reality, δεν προλάβαιναν να κλείνουν συμβόλαια με δισκογραφικές εταιρίες και να εμφανίζονται σε εκπομπές που έκαναν απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί το διάστημα εκείνο να είχαν μονοπωλήσει τα μέσα, ωστόσο σήμερα έχουν εξαφανιστεί, άλλοι έχουν αποσυρθεί, είτε από επιλογή είτε λόγω συνθηκών, άλλοι έχουν αλλάξει επάγγελμα ή έχουν αφοσιωθεί στην οικογένειά τους.

Χριστίνα Κολέτσα

Χριστίνα Κολέτσα

Ασχολείται με το τραγούδι μέχρι και σήμερα, ενώ οι σέξι φωτογραφίσεις της είναι αυτές που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Φωτεινή Τσιτσίγκου

Φωτεινή Τσιτσίγκου

Συνεχίζει να τραγουδά και κατέβηκε και υποψήφια με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Νάνσυ Αλεξιάδη

Νάνσυ Αλεξιάδη

Μετά την συμμετοχή της στο Fame Story έβγαλε τους δίσκους της και συνεχίζει να τραγουδά.

Ελεάνα Παπαϊωάννου

Ελεάνα Παπαϊωάννου

Όταν πήρε μέρος στο πρώτο Fame Story, ήταν μόλις 19 ετών. Σήμερα στα 31 της ασχολείται ακόμα επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Μετά το τέλος του Fame Story έκανε ντουέτο με την Τζούλια Αλεξανδράτου και πλέον έχει εμφανιστεί ξανά με το ψευδώνυμο Drew

Άσπα Τσίνα

Άσπα Τσίνα

Τελευταία φορά ήρθε στην επικαιρότητα όταν αποκάλυψε ότι συγχώρεσε τον άντρα της που είχε δυο χρόνια παράλληλη σχέση. Σήμερα η τραγουδίστρια αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στο καταφύγιο ζώων στο Καρπενήσι όπου μένει μόνιμα. Η Άσπα Τσίνα προσφέρει εθελοντικά την βοήθειά της, ταϊζει τα αδέσποτα ζώα και παίζει μαζί τους.

Ιωάννα Κουταλίδου

Ιωάννα Κουταλίδου

Είχε τραβήξει τα βλέμματα λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα της. Μετά από μια σύντομη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Μαρία Ιακώβου

Μαρία Ιακώβου

Συμμετείχε στο τελευταίο Fame Story 4. Η μεγάλη της επιτυχία, που την έκανε περισσότερο γνωστή, ήταν «Τα μαύρα μεσάνυχτα». Εμφανίζεται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα, στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών.

Αννέτ Αρτάνι

Αννέτ Αρτάνι

Η Ελληνοαμερικάνα κυκλοφόρησε δίσκους και εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Σήμερα, έχει έναν γιο και ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής.

Γιώργος Χρήστου

Γιώργος Χρήστου

Μετά το τέλος του reality έβγαλε έναν δίσκο αλλά πολύ γρήγορα χάθηκε από τα μουσικά δρώμενα.Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι είχε απογοητευτεί από συναδέλφους του και είχε αποφασίσει να μη δουλεύει στην Αθήνα.

Θάνος Τζάνης

Θάνος Τζάνης

Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά το 2006 μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό τάλεντ σόου «Dream show the music», από το οποίο ξεχώρισε για την υπέροχη λαϊκή φωνή του. Μέχρι και σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Νότης Χριστοδούλου

Νότης Χριστοδούλου

Δεν έκανε καριέρα στο τραγούδι, αφού έβγαλε ένα δίσκο και έκανε και ένα πέρασμα από την τηλεόραση, έχει βρεθεί να δουλεύει ως interior designer σε μεγάλη εταιρία.

Σταύρος Κωνσταντίνου

Σταύρος Κωνσταντίνου

Λίγο μετά τέλος του Super Idol και αφού έβγαλε τον πρώτο του δίσκο, αποφάσισε πως ήταν καλύτερο για εκείνον να γράφει τραγούδια για συναδέλφους του. Μάλιστα, έγραψε και έναν τραγούδι για τον Παντελή Παντελίδη .O τίτλος του τραγουδιού είναι «Στ” αστέρια έκανε πρεμιέρα».

Διονύσης Μακρής

Διονύσης Μακρής

Εξαφανίστηκε από τον χώρο της μουσικής πολύ σύντομα, σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Σήμερα ζει και εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Νίκος Μίχας

Νίκος Μίχας

Επέστρεψε πρόσφατα μετά από δυο χρόνια απομόνωσης σε ένα χωριό στη Γαλλία. Διορίστηκε μάλιστα γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας και κάνει σπάνιες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

Πηγή

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό