Προσφορά της Aegean με έκπτωση εώς 20% για 9 πόλεις του εξωτερικού
Ποντγκόριτσα, Σόφια, Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Τίρανα, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι και Ζάνταρ

Η Aegean προσκαλεί το επιβατικό κοινό να γνωρίσει εννέα κοντινούς διαφορετικούς προορισμούς του εξωτερικού, με κίνητρο εκπτώσεις έως 20% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

Η εν λόγω προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν με την Aegean και την Olympic Air έως τις 20 Μαΐου και αφορά στις πόλεις Ποντγκόριτσα, Σόφια, Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Τίρανα, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι και Ζάνταρ.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν από οποιοδήποτε ελληνικό αεροδρόμιο, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, για το διάστημα από 15 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου, για το οποίο ισχύει έκπτωση 15% και για το διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 27 Οκτωβρίου, όπου η έκπτωση των αεροπορικών εισιτηρίων διαμορφώνεται στο 20%.

Παράλληλα, η Aegean προβαίνει σε προσφορές που αφορούν στη στάθμευση των οχημάτων των επιβατών στο χώρο Ρ1, με 9 ευρώ την ημέρα.

Οι ανωτέρω εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων, ενώ οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 15% και 20%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου, ωστόσο για συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class ενώ σε περίπτωση ακύρωσης, ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Τέλος, κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή έως 8 κιλά δωρεάν, στο ναύλο GoLight.

Κάντε κράτηση

Stay tuned... Τα πιο ξεχωριστά άρθρα στον τοίχο σου!

Μπες στην ομάδα μας και φτιάξε το δικό σου άρθρο, λίστα, poll, quiz ή δείξε ενδιαφέροντα video και φωτογραφίες

Μπες στην ομάδα μας

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του Bites.Gr

Αν θέλετε να υποστηρίξετε τη λειτουργία του Bites.Gr, επιλέξτε να κάνετε την αγορά σας σε κάποια από τις φιλικές εταιρίες μέσω των παρακάτω συνδέσμων:
Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και τις αμοιβές των συνεργατών.

Θα σου αρέσουν και αυτά

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;