Τροχαία παίρνει πινακίδες από οδηγούς που οδηγούν στη ΛΕΑ της Κορίνθου-Αθηνών
Το βλέπουμε για πρώτη φορά... ελπίζουμε όχι και τελευταία.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να παρανομούμε οδηγώντας στο δρόμο. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, πολλές φορές έχουμε κάνει "κεκτημένο" μας δικαίωμα την... παρανομία. Όπως η οδήγηση στη ΛΕΑ (Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης).

Η ατιμωρησία είναι ο κύριος λόγος που συμπεριφερόμαστε με αυτό τον τρόπο. Κανείς αστυνομικός δεν μας έχει σταματήσει, δεν μας έχει επιβάλλει πρόστιμο ή δεν μας έχει πάρει τις πινακίδες για την αντικοινωνική και επικίνδυνη συμπεριφορά μας.

Ευτυχώς -που και που- η Τροχαία "θυμάται" ότι πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της, όπως παρατηρήθηκε πρόσφατα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου άρχισε να αφαιρεί πινακίδες από όσους παραβίαζαν τη ΛΕΑ. Ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία!

Stay tuned... Τα πιο ξεχωριστά άρθρα στον τοίχο σου!

Μπες στην ομάδα μας και φτιάξε το δικό σου άρθρο, λίστα, poll, quiz ή δείξε ενδιαφέροντα video και φωτογραφίες

Μπες στην ομάδα μας

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του Bites.Gr

Αν θέλετε να υποστηρίξετε τη λειτουργία του Bites.Gr, επιλέξτε να κάνετε την αγορά σας σε κάποια από τις φιλικές εταιρίες μέσω των παρακάτω συνδέσμων:
Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και τις αμοιβές των συνεργατών.

Θα σου αρέσουν και αυτά

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;