Xiaomi Mi 8 Lite: Η καλύτερη στιγμή για να το αγοράσεις είναι τώρα
Το κινητό που δεν κάνει εκπτώσεις στα χαρακτηριστικά αλλά στην τιμή!

Το Xiaomi Mi 8 Lite είναι ένα από τα πιό όμορφα και VFM (Value For Money) Smartphone με όλη τη σημασία της λέξεως αφού το Banggood εξάντλησε κάθε δυνατότητα μείωσης της τιμής του. Για να μην τα πολυλογούμε, δείτε τα χαρακτηριστικά του και αποφασίστε για το αν αξίζει η αγορά του ή όχι. Στο bites είμαστε κάτοχοι ενός τέτοιου τηλεφώνου που αγοράστηκε πριν από 5 μήνες, 80€ ακριβότερα, οπότε η προσφορά που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το κινητό είναι ότι καλύτερο "έπαιξε" τον τελευταίο καιρό.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 6.26 ιντσών ανάλυσης 2248x1080 Pixels FHD
  • Επεξεργαστής (CPU): Οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 660, χρονισμένος στα 2,2 GHz
  • Μνήμη RAM: 4 GB
  • Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος (ROM): 64 GB
  • Κάμερες: Διαθέτει τρεις κάμερες, μία μπροστινή 24 Megapixels, μία διπλή πίσω 12+5 Megapixels
  • Αισθητήρες: Διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και όλους τους απαραίτητους αισθητήρες (Gravity, Proximity, Light, Gyroscope)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 8.1 (MIUI 9)
  • Συνδεσιμότητα: Διαθέτει Bluetooth 5.0 ενώ είναι Dual sim, δηλαδή παίρνει ταυτόχρονα 2 κάρτες Nano SIM και φορτίζεται με USB Type-C.
  • Μπαταρία: χωρητικότητα 3350 mAh
  • Συσκευασία: Περιλαμβάνει το Smartphone, αγγλικό manual, φορτιστή, SIM Needle (το πινάκι για να βγάζετε τις κάρτες), USB καλώδιo, προστατευτική θήκη.

Τιμή

Αυτή την στιγμή και λίγες ημέρες ακόμη (μέχρι 30/5), το Xiaomi Mi 8 βρίσκεται σε προσφορά στο  Banggood στην τιμή των 143.09€ με τη χρήση του κωδικού M8L64S

Τρόπος αποστολής

Priority Direct Mail: Με έξοδα αποστολής να είναι μόλις 1,45€ και 100% ότι δεν θα πληρωθούν δασμοί, αφού το Banggod  με το δωρεάν "Traffic Insurance" εγγυάται επιστροφή των δασμών στην περίπτωση που αυτοί πληρωθούν. Πιθανός χρόνος παράδοσης: 6-14εργάσιμες ημέρες.

Αγόρασέ το

Για να αποκτήσεις το smartphone σε αυτή την προνομιακή τιμή, ακολούθησε το σύνδεσμο ►►Smartphone Xiaomi Mi 8 Lite

και βάλε τον κωδικό M8L64S στι πεδίο "Enter Coupon Code", όπως βλέπεις στο παρακάτω screenshot, αλλά βιάσου... γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι 30/5

Instagram... δεν έχουμε. Ούτε Facebook έχουμε. Twitter (ή Χ ή όπως αλλιώς το λένε)... ούτε από αυτό έχουμε.

Έχουμε όμως Google News (ακολούθησέ μας για να βλέπεις τις νέες μας αναρτήσεις) και Dailymotion (για να βλέπεις τις βιντεάρες μας)

Πως σου φάνηκε;


Θα να σου αρέσουν και αυτά

Σχόλια

https://www.mybites.gr/assets/images/user-avatar-s.jpg
Γράψε εσύ το πρώτο σχόλιο για αυτό