Ένα ταξίδι στην αρχαία Αθήνα μέσα από το παιχνίδι Assassin’s Creed Odyssey
Ένα από τα τελευταία video παρουσίασης για το επερχόμενο video game Assassin’s Creed Odyssey, που έχει θεματολογία την αρχαία Ελλάδα στην εποχή του Πελοποννησιακού πολέμου, μας κάνει ξενάγηση στην αρχαία Αθήνα.

Το IGN έδωσε στην δημοσιότητα ένα καινούργιο video στο οποίο η Ubisoft μας ξεναγεί στα κατατόπια της φανταστικής έκδοσης της αρχαίας Αθήνας που έχει δημιουργήσει για το επερχόμενο παιχνίδι Assassin’s Creed Odyssey. Στο εν λόγω video βλέπουμε μέρη όπως η Ακρόπολη και ο Πειραιάς.

Στο Assassin’s Creed Odyssey αναλαμβάνουμε τον ρόλο ενός/μίας Σπαρτιάτη/Σπαρτιάτισσας προκειμένου να ανέλθουμε στην κορυφή. Μεταξύ άλλων, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε σε νησιά (ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΣ) και σε πόλεις, καθώς και να γνωρίσουμε φυσιογνωμίες της αρχαίας Ελλάδας. Προφανώς δεν πρόκειται για μια ιστορικά ακριβής αποτύπωση της εποχής αλλά worry not! Όπως και να έχει είναι δεδομένο πως θα περάσει καλά όποιος αδράξει την ευκαιρία να «χαθεί” στον κόσμο του Assassin’s Creed Odyssey.

Απολαύστε το video tour της αρχαίας Αθήνας

Δείτε πως η Ubisoft ανακατασκεύασε την αρχαία Αθήνα

Stay tuned... Τα πιο ξεχωριστά άρθρα στον τοίχο σου!

Μπες στην ομάδα μας και φτιάξε το δικό σου άρθρο, λίστα, poll, quiz ή δείξε ενδιαφέροντα video και φωτογραφίες

Μπες στην ομάδα μας

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του Bites.Gr

Αν θέλετε να υποστηρίξετε τη λειτουργία του Bites.Gr, επιλέξτε να κάνετε την αγορά σας σε κάποια από τις φιλικές εταιρίες μέσω των παρακάτω συνδέσμων:
Με κάθε σας αγορά, και χωρίς να χρεώνεστε τίποτα επιπλέον, το site μας θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και τις αμοιβές των συνεργατών.

Θα σου αρέσουν και αυτά

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;